– СПЕЦИАЛИСТИ – МНЕНИЯ

1. Селиванова Н.Е., терапевт.
lekar31.JPG
Диагностичния комплекс „Сенситив“ използвам 2 години. Аз съм доволна, и да работя ми стана лесно. „Сенситив“ тества всички известни заболявания и аз мога да вида цялата картина за състоянието на пациента , което ми позволява да лекувам не отделни органи, а организма като цяло. Това многократно повишава резултата при оздравяването.

2. Иванова И.Л., педиатър.
lekar11.JPG
Аз самата се изследвах на „Сенситив“, и видях, колко е леко и удобно, разбрах, че тази диагностика е просто необходима да се използва при децата, тя е безопасна и не предизвиква страх при децата. Но, разбира се, най-важното – това е достоверността на диагнозата, определяне паразитоносителството, при дисбактериозата без дългото изследване. Сега аз с удоволствие използвам „Сенситив“ в работата си. Доволна съм от резултатите.

3. Парамонов И.С., невропатолог.
lekar22.jpg
Диагностика „Сенситив“ аз използвам вече 3 години. За това време резултатите на лекуваните пациенти се подобри многократно поради възможността да разбера причината на заболяванията и да въздействам именно на нея. Много високи резултати в лечението постигнахме при такива тежки заболявания като инсулти, нарушение на речта, мигрени, епилепсия, разстройства на съня и т.п.

5. Перелман Ю.П., рентгенолог.
lekar4.JPG
Работя в рентгенов кабинет от много години, и разбирах, че независимо от вредността на дадена процедура, то тя е необходима за поставяне на достоверната диагноза. Тази вредност касае както мен, така и пациентите, но какво да се прави?.. Когато научих за „Сенситив“, поразмислих малко, и започнах да го използвам в своята работа. И се радвам че това се случи, защото информативноста на диагностиката е много висока и няма никакво вредно въздействие!

6. Райзман М.Г., онколог.
lekar51.JPG
Аз, като онколог, най- добре успях да осъзная колко е важна ранната диагностика и профилактика на заболяванията. Човек в напреднал онкологичен процес практически е невъзможно да се спаси, а това изисква огромни усилия. Когато аз започнах да използвам диагностиката „Сенситив“, забелязах, че виждам проблема в организма в самото начало на възникване и затова имам възможност да излекувам пациента. А освен това, мога да предположа, какви нарушения ще възникнат (наличието на паразити, затлаченост, дисбактериоза, снижение на енергийната активност). По такъв начин, може профилактично да се предотвратят повечето болести и да не допускаме напреднали форми, водещи към страдания и ранна смърт. Диагностическия комплекс ” Сенситив” многократно повиши ефективността на моята работа.

4. Маринушкина Е.П., ендокринолог.

Работя с „Сенситив“ 2 г. Спецификата на моята работа е такава, че пациентите често не разбират причините на своите болести, а да обясняваш „на пръсти“ е сложно. Диагностическия комплекс ”Сенситив” позволява нагледно и убедително да покажа на пациентите, защо те боледуват. Тогава те осъзнават принципа на лечение, а това е важно, т.е. увеличава техния стремеж към оздравяване. Всяко осмислено действие винаги носи по-високи резултати. Така и тук. Все повече мои пациенти достигат пълното оздравяване!

.: Ако желаете, моля гласувайте !
BG-ТOP КЛАСАЦИЯ ЗА РЕКЛАМА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *